BETONARBEJDE UDFØRT AF KOMPETENT FIRMA

​​Skal du have hjælp til en form for betonarbejde? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Evers Entreprise ApS varetages mange forskellige former for støbeopgaver og arbejde i beton. Vi servicerer industrielle og offentlige bygherrer i og omkring Roskilde samt på resten af Sjælland.

Vi er et professionelt firma med mere end 15 års erfaring i branchen. Derfor er vi i stand til at løse mange forskellige opgaver. Vores kompetencer omfatter betonarbejde i alle afskygninger. Fra punktfundamenter, terrændæk og etablering af nye kældre til gulve, vægge og trapper.

Vi løser også opgaver, hvor præfabrikerede betonelementer som altangange og terrasser skal monteres. Derudover tilbyder vi jordarbejde af forskellig art.

VI HAR GODE OG ALSIDIGE KOMPETENCER INDEN FOR BETONARBEJDE

Vi kan med andre ord stå for både store og små opgaver, og derfor bør du ikke være tilbageholdende med at kontakte os for professionel hjælp. Vi garanterer veludførte løsninger, som du kan få glæde af i mange år. 

Et ordentligt betonarbejde stiller store krav til de faglige færdigheder. Med Evers Entreprise ApS som samarbejdspartner er du garanteret et arbejde, hvor kvaliteten er i top. Vi er desuden omfattet af Byg Garantiordningen hos Dansk Byggeri, hvilket er din sikkerhed for, at alle opgaver løses lige efter bogen.

KONTAKT OS HER FOR FLERE INFORMATIONER

Er du interesseret i at høre mere om betonarbejde, er du velkommen til at ringe til os. Vi tager gerne en uforpligtende snak om vores ydelser og sammensætter et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan kontakte os på telefon 27 28 36 66 eller på e-mail kim-evers@mail.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

​​​

​Evers Entreprise ApS

CVR: 29191743

​Gundsølillevej 5, Ågerup

4000 Roskilde

​Tlf.: 27 28 36 66

E-mail: kim-evers@mail.dk