KLOAKMESTER MED MERE END 15 ÅRS ERFARING I BRANCHEN

Mangler du hjælp til en form for kloakarbejde? Så står der altid en professionel og autoriseret kloakmester klar hos Evers Entreprise ApS. Vi er et professionelt kloakfirma med mange års erfaring i branchen. Vi servicerer mange forskellige slags erhvervskunder i Roskilde samt over resten af Sjælland.

Evers Entreprise ApS har tilknyttet en autoriseret kloakmand, så vi er i stand til at udføre alle former for kloakarbejde ved anlæg og byggeri. Er der behov for nye afløbsinstallationer eller en udvidelse af kloaksystemet, kan vi således udføre arbejdet og tilbyde ekspertrådgivning om materialer og myndighedskrav.

Vi løser naturligvis også mindre opgaver som rensning af kloakanlæg og tv-inspektioner for at afsløre og udbedre brud på kloaknettet.
​​

HVAD KOSTER EN KLOAKMESTER?

Den nøjagtige pris på en kloakmester varierer fra opgave til opgave. Det afhænger nemlig af, hvilken type opgave vi skal løse, samt hvad omfanget er. Vi står altid klar til at varetage både simple og mere komplicerede opgaver, hvor vi garanterer konkurrencedygtige priser hver gang.


Vi går meget op i godt håndværk af høj kvalitet. Derfor leverer vi altid veludførte løsninger, som kan holde i mange år hos alle vores kunder. Vi har altid en tæt dialog med den individuelle kunde, så vi bedre kan imødekomme de pågældende ønsker og behov til løsningen.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt os med det samme for at høre mere om vores kloakservice. Vi står klar til at varetage enhver opgave på området, og du bør derfor aldrig tøve med at ringe eller skrive til os.

Du kan kontakte os på telefon 27 28 36 66 eller på e-mail kim-evers@mail.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

​Evers Entreprise ApS

CVR: 29191743

​Gundsølillevej 5, Ågerup

4000 Roskilde

​Tlf.: 27 28 36 66

E-mail: kim-evers@mail.dk